Followers

Wednesday, 8 February 2012

Majalah Umpan Edisi Kedua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pembaca setia blog teman ini. Takde ape ape cerita teman nak kongsi pada entry kali ini kerana cuti yang panjang minggu lepas teman kumpau bersama kawan baik teman. Teman nak kongsi sedikit tentang Majalah Umpan yang teman baru beli ini walaupun dah lama keluar di pasaran. Semakin banyak info info menarik dalam majalah ini setelah beberapa kesilapan telah diperbaiki oleh pihak majalah.


Antara kandungan yang menarik dalam majalah ini ialah:
1) Teknik teknik dan umpan umpan yangterbaik untuk mengilat haruan.
2) Info mengenai anatomi ikan
3) Spesis spesis ikan marin tercantik di dunia.
4) Laporan laporan dari sahabat lain dalam arena pancing di Malaysia.
5) Info tentang aksesori aksesori yang wajib dibeli oleh kaki pancing.

Banyak lagi info info yang ada di dalam majalah Umpan edisi ke-2 ini. Bagi yang belum dapatkan, boleh dapatkan segera :)

20 comments:

  1. Thank you for the info. Saya memang kaki pancing tapi tak pernah notice majalah ini.

    ReplyDelete
  2. Majalah ni baru Miss Tina, baru edisi kedua..terbit 3 bulan sekali. Kata editor kalau dapat banyak sambutan mgkin akan diterbitkan dengan lebih kerap.

    ReplyDelete
  3. wah...tak pernah nampak majalah ni keluar kt pasaran...hehe

    ReplyDelete
  4. Dulu masa rajin mancing, rajin beli majalah joran. Nnt nak survey Umpan ni. Thanks :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli bro murah je ni dari majalah lain..Rm8 saja :)

      Delete
  5. salam jejak blog kaki pancing...

    ReplyDelete
  6. wan.. best la blog ni... boleh tngok bnyak ikan lawa2 ~

    ReplyDelete
  7. datang melawat... teman tak minat mancing2... hehehe.. =)

    ReplyDelete
  8. datang melawat je..nk pancing2 tu tak kot..hehe

    ReplyDelete
  9. salam..1st time singgah sini..wahhhh ni geng2 renjer sungai gak le ni ye wanpb?? manyak dpt ikan! hehehe

    mekaseh sudi singgah blog cik ana :)




    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..wasalam cik ana, lebih kurang cenggitu jugak ler :)

      Delete
  10. Den pun beli satu majalah baru ni.ok la jugak contentnya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...